Menu

Kiehinen

Mainosta myös omaa sivuasi

Sun tarttee varoo mitä sä haluut, koska sä voit saada sen.


Perustin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyviä palveluja tuottavan yritykseni vuonna 2005. Ennen yrittäjyyttä olin 24 vuotta perusterveydenhuollon palveluksessa, josta viimeiset 3,5 vuotta olin virkavapaalla projektityössä. Peruskoulutukseltani olen sairaanhoitaja/terveydenhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Kuulun siihen ikäluokkaan, joka sai nuorena tehdä monenlaisia kesätöitä. Mie sain arvokasta työkokemusta mm. kalanviljelylaitokselta, taimitarhalta, asfalttitöistä, turvesuolta, baarista sekä kehitysvammaisten, lasten ja vanhusten hoidosta. 

Harrastan opiskelua ja itseni kehittämistä. Olen  työnohjaaja, erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja sekä työvalmentaja ja työkykykoordinaattori. Olen käynyt lukuisia täydennyskoulutuksia, joista esimerkkeinä kriistyön-interventiokoulutus ja vuoden mittainen henkisenkasvunohjaajakoulutus. Tällä hetkellä opiskelen perhekonstellaatio-ohjaajaksi. 

Työnohjausasiakkaitani ovat olleet pääasiassa sosiaali- ja terveydenhuollon yhteisöt, asiantuntijat ja esimiehet sekä järjestöt ja niiden hallinnoimat projektit. Työnohjaajaksi valmistuttuani vuodesta 2003 lähtien olen toiminut työnohjaajana noin 50 ryhmälle ja 30 henkilölle yksilötyönohjaajana. Työnohjauskertoja on kertynyt lähemmäs seitsemän sataa. 

Psykoterapia-asiakkaita otan vastaan Kiteellä ja Joensuussa. Terapia-asiakkaista osa on itsemaksavia ja osa saa Kelan tukemaa kuntoutuspsykoterapiaa. Lisäksi tuotan Heijaste-asiantuntijapalvelua työvoimahallinnon tarpeisiin. 

Puolisoni kanssa vuokraamme Kiehisen tiloja erilaisille ryhmille ja yksityisille henkilöille tilapäiseen majoitukseen ja juhliin. Järjestän tiloissamme myös itse kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevia ryhmätoimintoja, kuten virkistyspäiviä, leirejä, lyhytkursseja ja harrasteiltoja. Harvakseltaan toimintaa, kuten rumpukursseja, heppaleirejä ja perhejuhlia, on myös Päppärin perinnepihassa.

Tärkeitä arvoja ja periaatteita minulle niin työssä kuin henkilökohtaisestikin ovat ratkaisukeskeisyys, voimavarasuuntautuneisuus, elämänkaariajatteluun sisältyvä keskeneräisyyden hyväksyminen, kokemuksellinen oppiminen ja oman elämän asiantuntijuus. Arvostan perhettä, arkea ja perinteitä. Tutustun mielelläni erilaisiin kulttuureihin, ja siinä samalla itseeni, matkustelemalla. Voimaa saan hiljaisuudesta, luonnon kauneudesta ja läheisteni rakkaudesta.  

Otan mielelläni vastaan ehdotuksia kiinnostavista kursseista ja tapahtumista, joita voisimme Kiehisessä järjestää. Andy McCoyn sanoin: ” Sun tarttee varoo mitä sä haluut, koska sä voit saada sen.” Kiinnostuksen ääneen sanominen saattaa hyvinkin johtaa oman toiveen toteutumiseen.